Markenvard – Uusi strateginen kumppani

Huhtikuuta 30, 2009
Me Creonessa panostamme kaiken aikamme siihen, että voimme tarjota markkinoille maailman parhaita avaintenhallintaratkaisuja. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme aloittaneet yhteistyön Markenvard-yhtiön kanssa.

Markenvard on viestintätoimisto, joka toimii digitaalisten, sosiaalisten ja vuorovaikutteisten medioiden, visuaalisen ilmeen, markkinoinnin ja tapahtumien, painamisen, graafisen suunnittelun, 3D-visualisoinnin ja sivustosuunnittelun parissa.

”Haluamme olla parhaita kaikilla aloilla ja siksi olemme nyt aloittaneet yhteistyön Markenvardin kanssa ollaksemme parhaita myös markkinoinnissa.” Creonen omistaja Johnny Wärnelöv kertoo.

Markenvard täydentää erinomaisesti Creonen aikaisempaa kumppania Tranås Rostfriaa, joka on jo monen vuoden ajan vastannut Creonen avainkaappien tuotekehityksestä. Toivotamme Markenvardin lämpimästi tervetulleeksi avaintenhallinta-alalle ja toivomme että yhteistyöstämme tulee menestyksekästä!

markenvard