SAAB Combitech – Uusi strateginen kumppani

Syyskuu 30, 2009
Creone vahvistaa asemiaan avaintenhallinta-alan johtavana toimijana. Olemme käynnistäneet tuotekehitysyhteistyön SAAB Combitechin kanssa.
Combitech on Ruotsin johtava yritys tekniikan, tuotekehityksen ja yrityskonsultoinnin alalla. Combitech toimii useilla aloilla mm. lentokone- ja sotilasteollisuus, televiestintä ja koko teollisuussegmentti.

SAAB Combitechin asiantuntemuksen ja kokemuksen tukemana panostamme nyt uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin, jotta pystymme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ja älykkäimmät ratkaisut avainten ja arvoesineiden hallinnan alalla.


Toivotamme SAAB Combitechin tervetulleeksi tähän kumppanuuteen. Näin vahva kumppani yhdessä Markenvard Median ja Tranås Rostfrian kanssa varmistaa, että asiantuntemuksemme kaikilta aloilta on huippuluokkaa!