Creone mukana FinnSec 2011 -messuilla Helsingissä

Syyskuuta 27, 2011
12. - 14. lokakuuta Creone osallistuu FinnSec-messuille maahantuojamme Eurosec OY:n edustamana.

Löydät meidät osastosta 6E114, jossa esittelemme valikoimamme sekä pari kiinnostavaa uutuutta!
Esittelemme mm. tuoreimman uutuutemme KeyWin Light -ohjelman. Kyseessä on USB-ohjelma KeyBox-avainkaappeja varten. Sen avulla käyttäjät ja avaimet on helppo ohjelmoida millä tahansa tietokoneella. Sen jälkeen USB-tikku liitetään kaappiin ja uudet asetukset siirretään kaapin ohjaukseen.Tämä on erittäin yksinkertainen ja helppo tapa hallinnoida KeyBox-kaappia ja avaa täysin uusia mahdollisuuksia. Tule käymään osastollamme katsomaan miten se toimii! 

Toivotamme sinut tervetulleeksi osastollemme, jossa kerromme lisää ja esittelemme tuotteitamme.