Tervetuloa osastollemme Fastighetsmässan Öresund 2012 –messuille!

Tammikuuta 23, 2012

8. helmikuuta avautuvat Fastighetsmässan Öresund 2012 –messujen ovet! 2 päivän ajan vieraat voivat tutustua kiinteistöalaa palveleviin yrityksiin, jotka kehittävät kiinteistönhoitoyritysten arkea helpottavia yksinkertaisempia ja älykkäämpiä ratkaisuja.


Osastolla H:36 Creone esittelee joustavia ja älykkäitä avaintenhallintaratkaisujaan! Creonen älykkäiden avainkaappien avulla kiinteistönhoitoyhtiöt voivat minimoida avainten hallintaan käytetyn ajan ja vähentää riskejä avaintenhallinnan tehostuessa.


Tervetuloa osastolle H:36, jossa kerromme lisää ja demonstroimme mitä hyötyä Creonen avaintenhallintajärjestelmä voi tarjota sinulle!


Rekisteröidy Creonen osaston vieraaksi napsauttamalla alla olevaa linkkiä, jolloin saat ilmaisen pääsylipun Fastighetsmässan Öresund 2012 -messuille: henkilökohtainen elektroninen lippu