Per-Åke Gustafson

KeyWin5 on selkeydessään lyömätön

KeyWin5 on selkeydessään lyömätön

Avaintenkäsittelyjärjestelmämme avulla Tranås Energi käsittelee asiakkaidensa avaimia vastuullisella tavalla


Tranås Energi myy uusiutuvaa sähköä koko Ruotsin alueelle, tuottaa uusiutuvaa kaukolämpöä sekä tarjoaa sähköverkon ja kuituverkon Tranåsin kunnalle..


Tranås Energille on tärkeää tarjota korkeatasoista palvelua asiakkailleen. Tämä tarkoittaa, että myös asiakkaiden avaimia on käsiteltävä turvallisella ja vastuullisella tavalla. Käsiteltävänä on nykyään avaimia asuinkiinteistöihin sekä teollisuus- ja toimistorakennuksiin, joihin on oltava pääsy myös toimistoaikojen ulkopuolella. Lisäksi eri sähköasemien ja verkkokeskusten avaimia, ajoneuvojen vara-avaimia sekä huoltoavaimia on säilytettävä siten, että saadaan täydellinen käsitys kaikista avaimista. Tämän vision saavuttamiseksi oli välttämätöntä siirtyä manuaalisesta käsittelystä sähköiseen avainten käsittelyyn ja valituksi tuli Creone.


Tranås Energin käytössä on KeyBox 9600 SC sekä KeyWin5-ohjelmisto. 


KeyWin5-ohjelmiston käyttäjäystävällisyys ja selkeys ovat lyömättömiä, mikä on syy siihen, että Creonen ratkaisu soveltui meille parhaiten”, Tranås Energin käyttöinsinööri Per-Åke Gustafsson sanoo.>KeyWin5software .

Käyttäjät eri osastoissa

KeyWin5-ohjelmistossa käyttäjät on jaettu eri osastoihin, kuten verkkoteknikot, kaukolämpöteknikot, käyttöinsinöörit ja projektipäälliköt. Seuraavaksi kaikki avaimet on yhdistetty erityisiin avainryhmiin käyttötarpeen mukaan, kuten esimerkiksi kaukolämpö, sähköverkko ja kuituverkko, ja sen jälkeen avainryhmät on yhdistetty käyttäjäryhmiin.

Näin saadaan täydellinen käsitys käyttöoikeusryhmistä ja kukin yksittäinen käyttäjä näkee avainkaappiin kirjautuessaan ainoastaan ne avaimet, joihin hänen on päästävä käsiksi.


Asiakkaiden avainten käyttö

Nykyään Tranås Energi voi ylpeänä osoittaa asiakkailleen, että avaimia käsitellään moitteettomalla tavalla. Kuvat

Tranås Energi


Tranås Energi hoitaa sähkönjakelun yli 10 200 sähköverkkoasiakkaalle joka päivä. Lisäksi yritys myy 100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä yli 11 500 sähkönmyyntiasiakkaalle ympäri Ruotsia. Yrityksen tarjoama kaukolämpö lämmittää noin 1 150 omakotitaloa ja yrityskiinteistöä, minkä lisäksi se tarjoaa 1 830 kodille ja yritykselle mahdollisuuden käyttää nopeaa laajakaistaa, puhelinta ja tv:tä kuituverkon kautta.