Fredrik Arvidsson

Vielä vähän aikaa sitten useimmat avaimet lojuivat laatikoissa.

Vielä vähän aikaa sitten useimmat avaimet lojuivat laatikoissa.

Turvallista Bosch Thermotechnikissa


Bosch Thermotechnik AB Tranåsissa Ruotsissa on maailman suurin lämpöpumppujen valmistaja! Bosch Thermotechnik AB:n kaltaisessa teollisuusyrityksessä on valtava määrä hallinnoitavia avaimia. Yhteisiin autoihin, trukkeihin, erilaisiin tiloihin, koneisiin ja muihin ajoneuvoihin kuuluvia avaimia – ja niitä kaikkia on hallinnoitava.

Avaimet laatikoissa

- Vielä vähän aikaa sitten useimmat avaimet lojuivat laatikoissa eri henkilöiden toimistohuoneissa. Ei tiedetty kenellä avain oli ollut vai oliko se jossakin lainassa, kunnossapitopuolella työskentelevä Fredrik Arvidsson sanoo.

Bosch Thermotechnikin tehdastiloissa on 9 Creonen avainkaappia. Niitä on erilaisia, sellaisista, jotka mahdollistavat yksittäisten avaimien hallinnoinnin yksinkertaisiin, jotka avautuvat yhtiön kulkukortilla. Avainkaappi löytyy lähes kaikilta osastoilta.

Turvallinen säilytys

Bosch Thermotechnikille tieto siitä, että avaimet ovat turvassa ja että vain avainten käyttäjät voivat avata avainkaapit ja ottaa avaimet, tuo turvallisuuden.

- Moni ei ehkä tule ajatelleeksi sitä, mutta tosiasia on, että Creonen Keycontrol-järjestelmä säästää valtavasti aikaa! Ennen avainten hallinnointiin ja hallussapitäjien tarkistamiseen kului runsaasti aikaa; nyt kaikki tiedot löytyvät heti tietokoneeltani, Fredrik Arvidsson sanoo.

KeyBox 9400SC – kaikkina vuorokauden aikoina jokaisen työntekijän käytössä olevien yhteisten autojen hallintaan. Palautusten seuranta on hyvin helppoa.

KeyBox 9500E – Kytketty kortinlukijaan, jonka läpi käyttäjät vetävät avainkorttinsa. Tässä avainkaapissa säilytetään kaikkien trukkien avaimet. 

KeyBox 9500B - Sellainen on kunnossapito-osastolla. Erilaisten tilojen, koneiden, ajoneuvojen ym. avaimet.


Kuvat

Bosch Thermotechnik AB

Yrityksen perusti vuonna 1886 "hienomekaniikan ja sähkötekniikan konepajaksi" Robert Bosch. Konserni valmistaa tunnettujen kodinkoneiden ja sähkötyökalujen lisäksi vähemmän tunnettuja mutta vähintään yhtä tärkeitä autoelektroniikan ja lämmitystekniikan tuotteita, joissa yhtiö on selkeä markkinajohtaja. Yli 25 000 työntekijää työskentelee tutkimuksen ja kehityksen piirissä; vuosibudjetti näihin on n. 3,4 miljardia euroa. Rekisteröimme vuosittain n. 3 000 patenttia, mikä takaa menestyksen jatkuvuuden.