Niklas Johansson

Skobes Bil hallinnoi autojen avaimia päivittäin.

Skobes Bil hallinnoi autojen avaimia päivittäin.

Skobes Bil, Tranås: käytännöllistä ja turvallista avaintenhallintaa


Skobes Bil Tranåsissa hallinnoi päivittäin uusien ja käytettyjen autojen sekä huoltoon saapuneiden autojen avaimet. Kokonaismäärä on n. 200 avainta. Keybox-avainkaappi on osoittautunut varmaksi ja turvalliseksi välineeksi omien ja asiakkaiden avainten hallintaan.

Avaimet autoissa

Oikein kaukana menneisyydessä avaimet olivat autoissa, Tranåsin Skobes Bilin toimitusjohtaja Niklas Johansson sanoo. Korjaamoon saapuneiden autojen avaimia on säilytetty muovitaskuissa ja myyjät taas ovat säilyttäneet myytävien autojen avaimia työhuoneissaan. Mikään noista ratkaisuista ei ole tuntunut hyvältä ja turvalliselta.

Varmaa ja turvallista KeyBoxilla

Yhtiö on jo muutaman vuoden ajan käyttänyt KeyBoxia. Avainhallintaan on kehitetty hyvä järjestelmä; nykyään korjaamolla on kaksi kaappia ja autohallissa toiset kaksi. Kaikilla työntekijöillä on oma koodinsa, ja jokainen avain on hallinnassa.

Olemme hyvin tyytyväisiä, vastikään pari uutta avainkaappia lisää ostanut Niklas sanoo. Keybox-kaapit ovat tukevia ja käyttövarmoja. Sen huomaa, että ne ovat laatutavaraa, ja meillä on hyvä järjestelmä. Se tuntuu turvalliselta ja varmalta.

Kuvat

Skobes

Skobes on jo vuonna 1886 Tranåsissa perustettu perheyritys. Skobes on myynyt autoja vuodesta 1920 ja toimii nykyään Tranåsissa, Motalassa, Nyköpingissä, Katrineholmissa ja Flenissä. Skobes on Volvo-, Renault- ja Ford-autojen valtuutettu jälleenmyyjä. Yritys myy n. 5 500 autoa vuodessa ja sen liikevaihto on n. 80 miljoonaa euroa; henkilökuntavahvuus on runsaat 220 henkilöä. Tranåsin Skobes on hankkinut 4 kpl 9500 B avainkaappia; jokaisessa on paikat 216 avaimelle.