Hallinta. Joustavuus. Helppokäyttöisyys.

Olemme ruotsalainen yritys, jonka tuote on todistanut toimivuutensa kansainvälisillä markkinoilla...

Olemme ruotsalainen yritys, jonka tuote on todistanut toimivuutensa kansainvälisillä markkinoilla...

Tietoa Creonesta


Creone perustettiin 1979. Toimitamme avainkaappeja ja arvosäilytyskaappeja 25 maahan, pääasiassa Eurooppaan. Creone on Wärnelöv Holding –konsernin tytäryhtiö. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat Tranåsissa, Ruotsissa.

Creone laajentuu ja etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä ja yhteistyökumppaneita.Hallinta

Avainkaappiemme ja arvosäilytyskaappiemme avulla avaimesi ja arvoesineesi ovat täysin hallinnassasi. Kaikissa avainkaapeissa ja arvosäilytyskaapeissa on koodilukko ja sinä voit helposti määritellä kenellä on oikeus käyttää tiettyä avainta tai ovea. Valitsemastasi sarjasta riippuen voit saada oven tai avaimen historian tai tiedot suoraan näyttöön.   

KeyWin

KeyWin-ohjelmalla hallinnoit kaikkia avaimiasi. KeyWin on havainnollinen ja helppokäyttöinen ohjelma. Järjestelmänvalvoja rekisteröi avaimet ja käyttäjät ohjelmaan ja määrittelee kenellä on oikeus käyttää tiettyjä avaimia.


Keycontrol-sarja

Keycontrol-sarjan avulla hallinnoit kaikkia avainrenkaita. Yksi tai useampi avain kiinnitetään avainrenkaaseen yhdessä älykkään Keycontrol-tapin kanssa. Tappi lisätään avainlistalle, joka identifioi laitteen ja osoittaa, onko käyttäjällä siihen käyttöoikeus vai ei.

Kaikki tapahtumat rekisteröidään ja tallennetaan, joten tiettyyn käyttäjään tai avaimeen liittyvät tapahtumat on helppo hakea esiin. Käyttöoikeus voidaan rajoittaa tiettyihin aikoihin aikaohjelmien avulla. Jos joku yrittää ottaa avaimen, johon hänellä ei ole oikeutta, kaapin hälytys laukeaa ja viesti lähetetään KeyWin-ohjelmaan, jossa se tallennetaan erilliseen hälytyslokiin.

Joustava

Kaikki avainkaappimme ja arvosäilytyskaappimme ovat joustavia ja ne on helppo sovittaa tarpeiden mukaiseksi. Aloita muutamasta avaimesta ja laajenna tarpeiden kasvaessa. Sekä KeyBox- että ValueBox-sarjaa voidaan laajentaa Expansion-sarjalla. Näin saat tilaa tuhansille avaimille tai jopa 96 lokeroa yhdessä järjestelmässä. Tätä tarkoittaa joustavuus ja turvallisuus.

Expansion

Keybox ja ValueBox-sarjoja voidaan laajentaa useilla verkkoon liitetyillä kaapeilla tai pääkaappiin liitetyillä laajennuskaapeilla. Basic- ja System-sarjaan voidaan liittää jopa 15 laajennuskaappia. System- ja Keycontrol-sarjaa voidaan laajentaa useilla samaan KeyWin-ohjelmaan liitetyllä pääkaapilla. 

Keycontrol-sarjaa voidaan lisäksi laajentaa lista kerrallaan (14 avainpaikkaa) tarpeiden kasvaessa.

Etähallinta

KeyWin 5 –ohjelman avulla voit hallinnoida avainkaappejasi etäkäyttönä. Voit vaikka kotikoneeltasi lisätä ja poistaa käyttäjiä ja koodeja ja myöntää valtuuksia useisiin kaappeihin. Tiedonsiirto tapahtuu TCP/IP:n kautta.

Helppokäyttöinen

Keybox ja ValueBox ovat helppoja asentaa, käyttää ja hallinnoida.

Käyttäjä

Käyttäjänä saat koodin, jonka syötät sisään kun haet tai luovutat avaimen Koodi voi koskea ovea tai tiettyä lokeroa. Keycontrol-sarjassa avainkaappi osoittaa, mihin avaimiin sinulla on käyttöoikeus ja näytöstä näet avaimen sijainnin tai että kuka on ottanut tietyn avaimen.

Hallinto

KeyWin5 koostuu kolmesta välilehdestä: järjestelmänhallinta, tapahtumaloki ja asetukset. Kaikki on suunniteltu helpottamaan päivittäistä avaintenhallintaa.Voit helposti hakea tietoa tapahtumalokeista tai lisätä nopeasti sekä käyttäjiä että avaimia. Kuvakkeiden ja selkeiden välilehtien avulla hallinnoit helposti sekä käyttäjiä että avaimia.


Asennus

Useimmat tuotteemme asennetaan seinälle ja kytketään tavalliseen pistorasiaan. Suurempien kaappien asennuksessa auttaa tuotteen myynyt jälleenmyyjämme. Sähköasennus tulee teettää valtuutetulla asentajalla.