Mikael Svensson

Ennen meidän oli hallinnoitava avaimia henkilökohtaisilla kuittauksilla.

Ennen meidän oli hallinnoitava avaimia henkilökohtaisilla kuittauksilla.

Uusi tapa säästää aikaa ja rahaa G4S Cashille Ruotsissa


G4S Cash Solutions on yksi niistä G4S Ruotsin kolmesta osastosta, jotka päivittäin käyttävät avainkaappeja. Heidän tavoitteenaan on luoda turvallinen tapa käsitellä asiakkaiden käteisvaroja joka päivä. Avaimet ovat tässä päivittäisessä työssä avainasemassa, sillä avaimia on käsiteltävä yhtä turvallisesti kuin asiakkaiden rahoja.

- Koska organisaatiomme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, meidän oli pakko löytää turvallinen ja vakaa avaintenhallintajärjestelmä, Ruotsin G4S Cash Solutionin tekninen johtaja Mikael Svensson kertoo.


- Ennen meidän oli hallinnoitava avaimia henkilökohtaisilla kuittauksilla, mutta se ei enää onnistuisi nykyisessä organisaatiossamme: se veisi liikaa aikaa ja maksaisi pitkän päälle liikaa, Mikael jatkaa.


Hallinnoi useita tuhansia avaimia

G4S Cash hallinnoi useita tuhansia avaimia eri puolilla Ruotsia Creonen avainkaapeilla. Tämä tuo hyvän järjestyksen yritykseen, joka noudattaa maailmanluokan järjestysrutiineja!


G4S

G4S on maailman johtava turvallisuusyritys. Olemme erikoistuneet riskien arviointiin ja turvallisten ratkaisujen kehittämiseen segmenteille, joissa turvallisuuden ja varmuuden puute nähdään strategisena uhkana. G4S tuottaa turvallisuusratkaisuja viranomaisille, elinkeinoelämälle ja yksityishenkilöille kaikkialla maailmassa. G4S toimii yli 125 maassa ja sillä on yli 625 000 työntekijää