Ivo Klinkov

Ennen avaimet kuitattiin vastaanotosta.

Ennen avaimet kuitattiin vastaanotosta.

Tehokas avainten hallinta Hilton Hotellissa


Söderin kaupunginosassa Tukholmassa sijaitseva Hilton-hotelli on neljän tähden hotelli, jossa työskentelee noin 100 työntekijää. Valitsemalla KeyBox-avainkaappimme ja PC-pohjaisen KeyWin-avainhallintajärjestelmämme hotelli on yksinkertaistanut ja tehostanut avainten hallintaa.

Avainten manuaalinen kuittaus

- Aikaisemmin henkilökunnan piti kuitata kaikki avaimet vastaanotosta. Se oli tehotonta emmekä voineet valvoa avaimia tehokkaasti, Hilton Stockholm Slussenin Chief Engineer Ivo Klinkov kertoo.

Joustava ratkaisu KeyBoxilla

KeyBoxin ja KeyWinin asennuksen jälkeen jokainen työntekijä saa koodin henkilökohtaiseen lokeroon, jossa avain säilytetään. Tietokoneen avulla voimme hallinnoida kuka pääsee käsiksi mihinkin avaimiin. Näemme kuka noutaa ja luovuttaa avaimet ja milloin. Valtuuksien ja aikojen muuttaminen on erittäin helppoa.
- Voimme sovittaa avainten hallinnan täsmällisesti omiin tarpeisiimme. Joihinkin avaimiin on monien päästävä käsiksi, toiset avaimet ovat henkilökohtaisia. Tietyillä osastoilla tarvitaan KeyBox, jossa on erilliset lokerot, toisilla taas yksilokeroinen KeyBox, jossa on monta avainta. Kaikki on helppo yhdistellä KeyBox-avainkaapeilla.

Parantaa turvallisuutta ja pienentää kustannuksia

- Työntekijöiden tarvitsee nyt huolehtia enää yhdestä avaimesta – henkilökunnan sisäänkäynnin avaimesta. Tämä parantaa turvallisuutta, koska yleisavaimen häviäminen aiheuttaisi hotellille huomattavia kustannuksia ja paljon lisätyötä. Parempi säilytys ja hallinta ovat minimoineet riskit.
- Meille KeyBox ja KeyWin tarkoittavat hyvää turvallisuutta, parempaa hallintaa ja ajan myötä taloudellisia etuja.


Kuvat

Hilton hotell

Hilton Stockholm Hotel on neljän tähden hotelli, jossa on 289 huonetta ja 17 kokoustilaa. Hotelli sijaitsee Södermalmilla Tukholmassa. 

Hilton Stockholm Slussen valitsi pääkaapiksi 9006 S:n, jota on laajennettu useilla 9006 E laajennuskaapeilla ja joka on kytketty KeyWin Light -ohjelmistoon.