Park Inn Radisson Central Tallin Hotel

Sähköinen avaintenhallinta auttaa pitämään silmällä hotellin tiloja


Tallinnan keskustassa sijaitsevassa Park Inn -perhehotellissa on 245 huonetta, konferenssikeskus, ravintola ja kauneushoitola. Park Inn by Radisson Central Tallinn -hotellin rauhallinen sisäpiha on vieraille levollinen pistäytymispaikka keskellä Tallinnan kaupungin sykettä.


Suuri henkilöstömäärä loi tarpeen kokonaisvaltaiselle valvonnalle

Hotellitoimintaan liittyy runsaasti erilaisia tehtäviä ja rakennuksessa on lukuisia tiloja, joten turvallisuudesta huolehtimiseen tarvitaan myös paljon avaimia. Hotellissa työskentelee alalle tyypilliseen tapaan paljon henkilökuntaa ja monia koko- tai osa-aikaisia työntekijöitä eri vuoroissa, ja heillä kaikilla pitää olla pääsy työhönsä liittyviin tiloihin.Täysautomaattinen avaintenhallinta

Kaikkien avainten käytön kokonaisvaltaisen valvonnan ja yksittäisten avainten seurannan mahdollistamiseksi Park Inn by Radisson Central Tallinn -hotelliin asennettiin älykäs Keycontrol 9500 SC -avainkaappi. Sen ansiosta ylläpitäjä voi joka hetki saada kokonaiskuvan siitä, kuka on käyttänyt avainta ja missä.

Keycontrol 9500SC on varustettu käyttäjäkohtaisella sähköisellä lukituksella. Kun valtuutettu käyttäjä avaa kaapin lukituksen ja oven, näyttö ja vihreät tai punaiset merkkivalot kertovat hänelle selvästi, mitkä avaimet ovat hänen käytettävissään ja mitkä eivät. Ylläpitäjä voi aina valvoa reaaliajassa, kuka käyttää tiettyä avainta. Jos avainta ei palauteta kaappiin ennalta määritetyn ajan sisällä, ylläpitäjä saa siitä ilmoituksen automaattisesti.