Fredrik Eriksson

Henkilökohtaisten esineiden helppo ja turvallinen säilytys.

Henkilökohtaisten esineiden helppo ja turvallinen säilytys.

Säilytystilat henkilökunnalle Gina Tricot -liikkeisiin


Gina Tricot on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava muotiketju, ja kasvoi vuonna 2011 n. 185 myymälään viidessä maassa

Henkilökohtainen PIN-koodi

Ei uskoisi, että Gina Tricotin kaltainen muotiliike tarvitsee tuotteita Creonen valikoimasta. Työntekijöitä on kuitenkin paljon, ja heidän arvoesineidensä turvallinen säilyttäminen työpäivän ajaksi on järjestettävä. 

Siksi yritys on asentanut ValueBox 7006 Basic –arvosäilytyskaapit myymälöihinsä! Jokainen työntekijä saa henkilökohtaisen PIN-koodin omaan lokeroonsa, jossa voi säilyttää esim. lompakkonsa, avaimensa, käsilaukkunsa jne. työpäivän ajan.

- Henkilökuntamme voi nyt turvallisesti ja helposti laittaa arvoesineensä varmaan talteen, Gina Tricotin turvallisuusvastaava Fredrik Appelqvist sanoo. Hän toteaa myös, että yhtiö valitsi Creonen ValueBoxin sen tarjoamien laajennusmahdollisuuksien vuoksi.


Kuvat

Gina Tricot

Gina Tricot on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava naisten muotiketju. Viidessä maassa toimivan ja yli 185 myymälää käsittävän ketjun vuoden 2011 liikevaihto lienee vajaat 300 miljoonaa euroa.

Menestyksen takana on oma suunnittelu ja lyhyet viiveet, mutta ennen kaikkea markkinoiden ehkä suurin kiertonopeus, alan termi siitä, kuinka pitkään vaate on myymälässä.