David Skyborn

Heidän tuotteillaan on valtava potentiaali

Heidän tuotteillaan on valtava potentiaali

SAAB Combitech lisää pätevyyttä


SAAB Combitech AB on Creonen kehityskumppani ja se yhteistyökumppani, jonka olemme valinneet kahden ohjelmistotuotteemme – KeyWin ja KeyWin Light – sekä KeyBox (avainkaapit) ja ValueBox (arvosäilytyskaapit) tuotesarjojemme kehityskumppaniksi.

- Etsimme pitkään sopivaa tuotekehityskumppania. Jo ensitapaamisemme jälkeen SAAB Combitech tuntui siltä oikealta! Ihmiset olivat erittäin ammattitaitoisia ja tiesivät tarkkaan mitä piti tehdä ja mitä tällainen projekti merkitsee, Creonen kehityspäällikkö Johan Wärnelöv toteaa.

Huippuosaamista

SAAB Combitech on Ruotsin johtavia tekniikka-, kehitys- ja yrityskonsulttiyrityksiä. Yhtiön konsulteilla on huippuosaamista tietoturvan, järjestelmäintegroinnin, viestinnän, mekaniikan, järjestelmäturvallisuuden, järjestelmäkehityksen ja logistiikan aloilta. SAAB Combitechilla on asiakkaita ilmailu-, puolustus- ja tietoliikennealoilla sekä laajalti koko teollisuussektorissa.

SAAB Combitech toimii n. 20 paikkakunnalla Ruotsissa ja sillä on toimistot Saksassa ja Norjassa.

- Kun Creone otti yhteyttä meihin ensimmäisen kerran, emme tienneet lainkaan mitä se teki. Olemme sen jälkeen ymmärtäneet, että heidän tuotteensa on paljon kehittyneempi kuin päältäpäin katsoen uskoisi. Heidän tuotteillaan on myös valtava potentiaali! On kiva saada olla mukana tällaisessa kehitystyössä, Creonen projektipäällikkö SAAB Combitechissa David Skyborn sanoo.

- Nyt, kun meillä on SAAB Combitech kumppanina, olemme paljon vahvempi yritys, ja saamme kehittää tuotteitamme markkinoiden toiveiden mukaan; meillä onkin pian joukko uusia ominaisuuksia tulossa markkinoille, Johan Wärnelöv sanoo lopuksi.

SAAB Combitech

SAAB Combitech on Ruotsin johtavia tekniikka-, kehitys- ja yrityskonsulttiyrityksiä. Yhdistämällä tekniikan ympäristö- ja turvallisuusajatteluun kehitämme asiakkaillemme ainutlaatuisia ja tehokkaita ratkaisuja.